Nga
Deri
Kthimi nga
Kthimi deri
Nisja
Kthimi

Nga Gjermania Gjermani

Düsseldorf:
+49 211 164 64 06
Stuttgart:
+49 711 223 70 11

Nga Kosova Kosovë

Prishtinë:
+383 38 22 99 75
Ferizaj:
+383 290 327 588
Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet: Emri juaj përdorues,
Kunden: Emaili Juaj:

Shifra sekrete:
CALL CENTER: 0211 164 64 06

ANDERE ANGEBOTE


Rufen Sie uns an.
Wir bringen Sie ans Ziel!

DITURIA Düsseldorf


  Friedrich-Ebert-Str 54, 40210 Düsseldorf
  +49 211 - 164 64 06
  info@dituria.de

DITURIA Prishtinë


  Rr. Fazli Graiqevci 7A, 10000 Prishtin
  +381 38 - 22 99 75
  info-prn@dituria.de

DITURIA Ferizaj


  Rr. Tony Blair, 70000 Ferizaj
  +381 290 - 327 588
  info-fer@dituria.de


ZAHLUNGEN-ONLINE


Rezervo dhe paguaj online me Kartë Krediti direkt gjatë rezervimit shpejt dhe sigurt.

Mediat sociale:


 DITURIA GmbH


Unsere Links:

Unsere Service:

Call Center:
+49 211 164 64 06
Viber & WhatsApp :
+49 172 21 98 727
  info@dituria.de
© 2021 - All Rights Reserved | Ballina | AGB | Kontakti | Impressum | Datenschutz |         Airline Reservation System I-Booking made by WEBKOS