Kontakt

DITURIA GmbH
Friedrich-Ebert-Str. 54
40210 Düsseldorf

Telefon: +49 211 164 64 06
Telefax: +49 211 164 64 08

Email: info@dituria.de
Internet: www.dituria.de

Kontakt

Düsseldorf
Tel. +49 211 164 64 06

Stuttgart
Tel. +49 711 223 70 11

Zvicër
Tel. +41 61 588 09 73

Prishtinë
Tel. +383 38 22 99 75

Ferizaj
Tel. +383 290 32 75 88


Orari i punës
Të hënën - Të premten
09:30 - 19:00

Të shtunën
09:30 - 17:00

Të dielen
Mbyllur

Informata
Informata lidhur me shërbimet e ndryshme si p.sh. Check IN, Bagazh, Tarifa dhe të tjera i gjeni këtu.Mediat sociale:


 DITURIA GmbH


Unsere Links:

Unsere Service:

© 2020 - All Rights Reserved | Ballina | AGB | Kontakti | Impressum | Datenschutz |         Airline Reservation System I-Booking made by WEBKOS