My BOOKING

Ju lutem, i shënoni të dhënat hyrëse në sistem në formularin "Login / MY BOOKING"
Me rëndësi: Agjencitë duhet ta shënojnë emrin përdorues dhe shifrën sekrete
ndërsa klientët email adresën dhe shifrën sekrete.

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet: Emri juaj përdorues,
Kunden: Emaili Juaj:

Shifra sekrete:


Mediat sociale:


 DITURIA GmbH


Unsere Links:

Unsere Service:

Call Center:
+49 211 164 64 06
Viber & WhatsApp :
+49 172 21 98 727
  info@dituria.de
© 2021 - All Rights Reserved | Ballina | AGB | Kontakti | Impressum | Datenschutz |         Airline Reservation System I-Booking made by WEBKOS